Lützen Produktion Video und Medien

Lützen Produktion Video und Medien produksi video musik editor video videographer acara


Kaca pisanan Range saka layanan Ringkesan biaya Ringkesan proyek Hubungi kita

Lützen Produktion Video und Medien - cara paling apik kanggo ngrekam konser, pagelaran teater, acara, ceramah...
kanggo publikasi ing Internet, TV, ing DVD, BluRay ...



Entuk asil nyengsemaken ing budget?

Biasane sampeyan kudu fokus ing siji utawa liyane. Lützen Produktion Video und Medien minangka pangecualian kanggo aturan. Kamera modern generasi paling anyar kanthi sensor gambar 1 inci gedhe digunakake. Kualitas gambar sing optimal dijamin sanajan ing kondisi cahya sing tantangan. Pan-tilts motorized programmable mbisakake remot kontrol kamera, saéngga nyuda perlu kanggo Staff, asil ing tabungan biaya.


Iki kalebu ing antarane layanan liyane

Rekaman video paralel karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)

Lützen Produktion Video und Medien minangka mitra sampeyan nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video. Sawetara kamera saka jinis sing padha digunakake. Iki njamin kualitas gambar sing padha sanajan nganggo 4K / UHD. Suntingan video ditindakake nggunakake piranti lunak profesional ing komputer kanthi kinerja dhuwur. Lützen Produktion Video und Medien wis nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Produksi video pagelaran teater, konser, wacan lan liya-liyane

Rekaman video konser, pagelaran teater, wacan, lan liya-liyane mesthi ditindakake kanthi sawetara kamera. Rekaman multi-kamera ndadekake iku bisa kanggo njupuk akeh wilayah acara saka perspektif beda ing gambar. Kita nggunakake kamera sing dikontrol remot. Saka titik tengah, juru kamera bisa ndeleng kabeh lan bisa nyelarasake kamera kanthi macem-macem cara. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dikontrol mung siji wong. Kabeh acara bisa direkam kanthi lengkap mung siji wong.
Laporan TV lan video kanggo radio, streaming lan internet

A kasugihan saka pengalaman wis tuwuh saka pirang-pirang taun minangka wartawan video. Atusan kontribusi lan laporan TV diprodhuksi lan disiarkan. Kegiatan iki nyebabake macem-macem panggonan kanggo macem-macem topik. Iki kalebu warta lan informasi saiki, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan, acara sosial lan liya-liyane. Kasugihan pengalaman kita sugih banget supaya bisa ngasilake laporan TV lan laporan video kanggo sampeyan babagan macem-macem topik.
Produksi video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Gumantung saka urutane, kita uga nggunakake sawetara kamera kanggo produksi video wawancara, acara diskusi, meja bunder, lsp. Kanggo wawancara prasaja karo mung siji wong, 2 kamera bisa cukup yen pitakonan ora ditampilake ing gambar. Ing kasus apa wae, luwih saka rong kamera dibutuhake nalika ngrekam video wawancara lan obrolan karo sawetara wong. Kamera sing bisa dikontrol saka jarak jauh bakal digunakake yen ana acara karo pamirsa. Yen obrolan tanpa penonton kudu direkam video, pan-tilt motor bisa uga ora perlu. Iki nyuda gaweyan teknis.
Ngedit video, nyetel video, nyunting audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane bisa dingerteni mung siji sisih koin. Produksi video ora bisa rampung tanpa nyunting video. Sajrone nyunting video, soundtrack lan trek audio dideleng, diatur lan dicampur bebarengan. Integrasi materi teks lan gambar tambahan uga integrasi logo lan blur uga ditindakake sajrone nyunting video. Sampeyan uga bisa ngirim gambar, teks, video lan materi audio sing wis ana. Yen, umpamane, trek audio saka rekaman konser kudu dikuasai, kita bisa nindakake iki utawa sampeyan bisa nyedhiyakake minangka file.
Seri cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc

Lützen Produktion Video und Medien nawakake manufaktur kumpulan cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc. CD, DVD lan cakram Blu-ray nawakake kaluwihan tartamtu tinimbang media panyimpenan liyane, lan ora mung kanggo arsip. Kertu memori, hard drive lan stik USB ora dirancang kanggo langgeng. Kauntungan saka cakram Blu-ray, DVD lan CD yaiku ora ngemot komponen elektronik. Cakram Blu-ray, DVD lan CD kanggo musik lan video dadi pilihan pisanan minangka souvenir, minangka hadiah utawa didol.

Saka asil kita digawe ing liwat 20 taun produksi video.
Perwakilan sales - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Wakil sales - Surat saka warga distrik ... »
"Ulang taun Sekolah Seni Bela Diri SG Friesen ing Naumburg: 35 taun semangat kanggo Jiyu Ryu Dojo lan Shotokan Karate" - laporan TV karo wawancara karo Gerold Käßler lan Peter Bittner.

"Seniman bela diri ing Naumburg ngrayakake ulang taun: 35 taun SG Friesen karo Jiyu Ryu ... »
Saka asosiasi menyang GmbH: Bentuk hukum apa kanggo sekolah mandiri sampeyan? Tips saka Pelatih Christine Beutler!

Asuransi lan liya-liyane: Aspek penting sadurunge mbukak sekolah mandiri - tips saka pelatih ... »
masterpiece taktik ing 1. FC Zeitz: A laporan TV ing game bal-balan nglawan SV Grossgrimma ing Burgenlandkreis. Ing wawancara karo pelatih Torsten Pöhlitz, kita sinau luwih akeh babagan pertimbangan taktik sing nyebabake kamenangan 1. FC Zeitz.

Kamenangan kanggo 1. FC Zeitz: A laporan TV bab game bal-balan antarane 1. FC Zeitz lan SV ... »
Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing kutha Zeitz Saxony-Anhalt.

Festival Zeitz Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung ...»
Ing sawijining wawancara, Serena Reyes-Fuentes nyritakake babagan pengalaman dheweke dadi Petugas Kesempatan sing padha ing Kutha Zeitz lan urip kulawargane.

Ing wawancara video, Serena Reyes-Fuentes, Petugas Kesempatan sing Setara ing Kutha Zeitz, ... »
Breaking News: Pidato perpisahan emosional Olaf Scholz ing demo ing Weissenfels bocor! Sampeyan kudu ngerti!

Sensasi bocor: tembung pamitan Olaf Scholz dicethakaké! Latar mburi demo ing ... »
Kita ora tikus laboratorium - Surat saka distrik Burgenland

Kita dudu tikus laboratorium - swara warga ...»
Calon sekretaris distrik anyar ing distrik Burgenland: Administrator Distrik Götz Ulrich nyalonake calon kanggo latihan rong taun ing karir layanan sipil. Laporan TV karo mitra wawancara Nadine Weeg.

Administrator distrik Götz Ulrich sumpah ing calon sekretaris distrik anyar ing distrik ... »
Herrmannschacht ing Zeitz: dina dhasar lan diskusi babagan fase lignite

Zeitz fokus: dina yayasan lan konferensi spesialis babagan fase lignit lan owah-owahan ... »
Oliver Peter Kahn, Andreas Michaelmann lan Armin Müller ing obrolan babagan pusat latihan bal tangan anyar ing Naumburg.

Perdhana Mentri Reiner Haseloff lan tamu penting liyane ngrayakake bukaan saka pusat latihan ... »
Pengajaran lan sinau ing jaman geger: Doreen Hoffmann babagan adaptasi sekolah gratis lan dhasar pedagogi sing apik.

Pendidikan ing Transisi: Sekolah Gratis minangka Jawaban kanggo Krisis - Obrolan karo ... »



Lützen Produktion Video und Medien tanpa wates
basa jawa / javanese / javaans
azərbaycan / azerbaijani / azerbajdzjanska
中国人 / chinese / кітайскі
english / anglais / енглески језик
español / spanish / orang spanyol
latviski / latvian / ლატვიური
bugarski / bulgarian / bulgare
gaeilge / irish / irsk
বাংলা / bengali / bengali
shqiptare / albanian / albanesch
svenska / swedish / sænsku
lietuvių / lithuanian / লিথুয়ানিয়ান
magyar / hungarian / húngaro
қазақ / kazakh / قزاقی
bahasa indonesia / indonesian / 印度尼西亚
فارسی فارسی / persian farsia / farsia persjan
हिन्दी / hindi / hindi
slovenščina / slovenian / slovenă
polski / polish / poola keel
suid afrikaans / south african / দক্ষিণ আফ্রিকান
íslenskur / icelandic / আইসল্যান্ডিক
italiano / italian / италијански
română / romanian / rómáinis
日本 / japanese / język japoński
français / french / franċiż
عربي / arabic / Араб
norsk / norwegian / Норвежский
Монгол / mongolian / モンゴル語
ქართული / georgian / georgian
suomalainen / finnish / finlandés
հայերեն / armenian / 亚美尼亚语
українська / ukrainian / ইউক্রেনীয়
Српски / serbian / сербская
malti / maltese / malteški
slovenský / slovak / slowaaks
hrvatski / croatian / croata
bosanski / bosnian / בוסנית
türk / turkish / török
eesti keel / estonian / estonio
lëtzebuergesch / luxembourgish / люксембургский
македонски / macedonian / 马其顿语
čeština / czech / čehu
tiếng việt / vietnamese / vietnamita
deutsch / german / tysk
Ελληνικά / greek / grieks
dansk / danish / dāņu
Русский / russian / rusă
עִברִית / hebrew / hebreska
한국인 / korean / korea keel
nederlands / dutch / nederlandsk
português / portuguese / portugis
беларускі / belarusian / valgevenelane


Ревизијата на страницата е направена од Terry Thapa - 2024.07.25 - 08:19:17